Trei cărți care sporesc imaginația celor mici – Editura Corint Junior

22662491_1869999143040212_1480377375_o.jpg

Trei cărți noi s-au alăturat bibliotecii Editurii Corint Junior. Încep prin a vă recomanda cartea care a obținut în anul 2016 premiul ,,Children s Book Award”, de evidențiat faptul că, cei care votează câștigătorii sunt chiar copiii.

Cartea ,,Directorul școlii mele este un șobolan-vampir” prezintă șocul pe care copiii îl au în momentul în care îl întâlnesc pe noul director, deoarece acesta se poartă tot mai ciudat. În loc să vorbească acesta ,,sâsâie”, asemenea unui șarpe, iar când lumina soarelui îi atinge pielea, aceasta se colorează în roșu aprins. Cartea este perfectă pentru copiii care iubesc aventura și caută mereu răspunsuri la cele mai neașteptate întrebări.

Totodată, Editura Corint Junior aduce în fața noastră continuarea BESTSELLERULUI ,,Făuritorul de baghete magice”. În ,,Ucenicul magicianului” pentru prima dată, după secole întregi, singuraticul maestru al baghetelor magice și-a deschis porțile castelului și a invitat o nouă generație de ucenici să învețe secretele meseriei. Dar Henry și ceilalți învațăcei sunt pe cale să se confrunte cu o uriașă amenințare – una care vine chiar din rândul breslei.

Ultima carte pe care v-o recomandăm, dar nu cea din urmă, este ,,Masca de argint”, această carte îmi amintește de acele desene din copilărie pe care le așteptam să le urmăresc, în care magia era la putere, iar eu copil fiind, credeam că există și la noi școli de magie adevărată. Cu o generație în urmă, Constantine Madden fusese aproape de a reuși ceea ce niciun magician nu izbutise până atunci: să-i aducă înapoi pe cei morți. Nu avusese succes, dar găsise totuși o cale de a-și menține spiritul viu, într-un băiat pe nume Callum Hunt.

Așadar, imaginația celor mici este importantă pentru dezvoltarea lor personală, iar aceste cărți vor ajuta copiii să înțeleagă ce înseamnă ,,magia” unei cărți, citind aceste cărți, cu siguranță vor mai dori să afle tainele neștiute ale acestora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.