Tristețea învățământului românesc

da

 

Voi vă dați seama ce se întâmplă în școli? Unii elevi și părinți se cred superiori cadrelor didactice și ei cred, așa cred ei, că totul li se cuvine. Acum, dacă primește copilul un doi pentru că nu a învățat, direct părintele este prezent și anunță toate organele competente pentru a-i face rău acelui cadru didactic. Obrăznicia copiilor de azi întrece orice limite, de ce? Pentru că părinții au funcție, au bani, iar ei au ,,spate”. Mai poți spune ceva? Nu. Mai demult, când luam o notă mică, ai mei spuneau: ,,Dacă nu ai învățat, normal că ai luat!”, acum părinții spun: ,,Lasă că o rezolv eu pe profa sau proful respectiv.” 


Copii obraznici, fițoși, cu nasul pe sus, care nu știu ce e respectul, bunul-simț, stiu să deranjeze doar ora și să se plângă, dar nu muncesc nimic, oricum, părintele mereu îl vede nevinovat. Dacă aveți bani, credeți că puteți face orice?


Profesorii ajung să se roage de copii să scrie, să răspundă și să fie atenți, dragi părinți, nu i-ați învățat cei șapte ani de acasă? Profesorii nu au voie să strige, să atenționez, să aibă autoritate, dar copiii au dreptul să facă orice.


Suntem o societate incapabilă să ne educăm copiii acasă și avem așteptări de la școală! Învățați copilul regulile bunului-simț, citiți până una alta și dumneavoastră (responsabilii) CODUL BUNELOR MANIERE!

3 gânduri despre „Tristețea învățământului românesc

  • Nu este chiar asa.Citi copii au „pile”?Ma tem ca prea putini!In 30 de ani de învățământ am asistat la dictatura profesorilor asupra copiilor si părinților.Sistemul e prost conceput si permite asta,ingradind libertățile de ambele parti,pe de o parte copii si părinți si pe de alta parte profesori,dând nastere la frustrări de ambele părți.

    Apreciază

  • Sunt destui copii și părinți „normali“ , nu predomină „snobii nesimțiți“ , însă e destul să fie unul într-o clasă care să-ți facă „zile/ore negre“ ție ca profesor pe de-o parte, iar pentru colegi să devină un exemplu de urmat…Oile albe se iau după cele negre mult mai ușor în aceste vremuri , când „RĂUL“ îmbracă forme din ce în ce mai „coooool“’…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.