Despre cartea VCG

Anunțuri publicitare

Lucrarea de față cuprinde cele mai noi reguli de scriere prevăzute în Dicționarul ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a III-a, din anul 2022 (DOOM3) și este utilă pentru cei care vor să-și corecteze anumite cuvinte care îi pun în dificultate în vorbirea cotidiană.

Cartea este organizată în trei capitole.

Primul capitol conține o serie de cuvinte care ridică probleme în distingerea formei corecte.

În capitolul al II-lea, venim în sprijinul celor care nu reușesc să utilizeze corect în scris principalele ortograme și încercăm să oferim explicații prin intermediul exemplelor.

Capitolul al III-lea sintetizează cele mai importante reguli gramaticale întâlnite pe plan morfologic.

În final, am propus teste recapitulative din toate capitolele, pentru o fixare mai bună a cunoștințelor. Suntem siguri că acestea vor fi apreciate de cititori și le vor fi de folos în exersarea noutăților acumulate.

Considerăm că, lucrarea de față va constitui un sprijin efectiv în pregătirea diferitelor examene și nu numai. De asemenea, lucrarea poate fi întrebuințată, deopotrivă, atât de elevi și de profesorii lor, cât și de toți cei preocupați de cultivarea limbii române.

Cuvintele folosite la elaborarea acestei lucrări sunt în conformitate cu DOOM3.

Cartea poate fi achiziționată printr-un mesaj. Cartea VCG costă 30 de lei, iar transportul (prin Poșta Română) 20 de lei. Cost total: 50 de lei.

În mesaj trebuie specificat: NUMELE și PRENUMELE, ADRESA COMPLETĂ, CODUL POȘTAL, NUMĂRUL DE TELEFON. Să specificați dacă doriți factură pe firmă și să îmi trimiteți datele necesare. Mulțumesc! STOC EPUIZAT!

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns